Välkommen

Kontakt: linneaahlberg@hotmail.com

måndag 24 februari 2014

24/2

Godkväll!
sitter och kollar talang, så kul att det har börjat, dock är det snart slut, har suttit framför tv:n och tjockat mig med kebab pizza och bara tagit det lugnt såhär på kvällen.. har hunnit med att solat och fixat tårtor till rasmus, han fyller ju år imorgon,så jag gjorde två tårtor som han ska ta med till jobbet, har även hunnit med att beställa lite fint från nelly, shopinggalen tjej!
annars så har det inte hänt så mkt, blev en lugn helg med massa os och mys.. mamma och pappa kom förbi igår så vi bjöd på bakadpotatis med hemmagjord skagenröra och nygjord snickerskaka till efterrätt. i fredags var vi även iväg till jönköping för att kolla på en bil som vi eventuellt ska köpa, den ska kollas på verkstad osv så att allt är rätt, så vi får väl se om vi hämtar den nästa helg eller ej.

2 kommentarer:

Rebecka sa...

hej min pojkvän fyller också år snart, om cirka en månad. har du några tips på vad man kan köpa till en kille som är runt 20 år? kramkram

Linnea Ahlberg sa...

JA du.. väldigt svår fråga. jag brukat alltid fråga min kille vad han önskar sig, så köper jag det, tråkigt kan tyckas men det är så otroligt svårt att hitta på något till en kille. eventuellt kan du ju bjud ut han på middag på något fint ställe och kanske bio? hoppas du är nöjd med svaret :)