Välkommen

Kontakt: linneaahlberg@hotmail.com

torsdag 6 februari 2014

6/2

Ligger i sängen, grejar med min nya telefon, dricker redbull och skriver blogg inlägg, ingen kan väl undgå att det är fredag imorgon?  
Min telefon skulle tidigast komma imorgon sa han i butiken som beställde den åt mig, men nope.. den kom redan idag! väldigt bra om jag får säga det! har inte grejar speciellt mkt med den, ska väl försöka kolla lite inställningar på kameran  och så, annars så verkar den väldigt simpel, vilket är sjukt bra för en oteknisk människa som jag! måste bara uttrycka mig om paradise hotel igår!! så sjukt och jag blir så arg!
i vilket fall så tog jag mig en liten solning igår, min tattoo är typ en månad nu så nu jävlar ska jag steka..
och så över till idag igen, sämst det här inlägget blir.. men whatever. spelade lite badminton men rasmus, jennie,farfar och pappsen idag, älskar badminton för det är så himla kul! pappa hade med sig mitt packet från kicks som jag hade beställt, så imorgon blir det förmodligen att testa,det blir nog skoj. nu ska jag nog lägga mig och sova, dock själv då älskling jobbar natt :/ haha jag är sjukt töntig men jag hatar att sova själv!


2 kommentarer:

Sofia sa...

vad tyckte du om sminket och vad kostade? :D kram

Linnea Ahlberg sa...

än så länge så har jag tyckt om det, har dock bara testat att en sminkning.. men det vart sjukt snyggt och naturligt, face paletten låg på 409:- och var lätt värd pengarna, följer man instruktionerna så blir sminkningen riktigt snygg :)