Välkommen

Kontakt: linneaahlberg@hotmail.com

onsdag 15 januari 2014

svar på kommentar

tittade in på bloggen idag och såg att jag har fått en kommentar angående mitt hår, först  och främst jätte kul att folk kommentera blir så himla glad :) och nu till frågan.

har jättemånga funderingar kring ditt hår, hur kan det vara så fint och i så bra kvalité? (ser ut som det inte är slitet eller frissigt alls). hur gör du, vad använder du för produkter, plattar du håret? hur får man de så lent och slätt och ofrissigt? kramar

Svar: tack så jätte mycket, tycker dock inte att mitt hår har jätte bra kvalitet i nuläget då jag håller på och ska bli mer ljushårig, ljusa slingor sliter en del på håret tyvärr :/ men jag är ganska noga med att ta hand om mitt hår nu för tiden, har nämligen gjort missen att både bleka och platta sönder mitt hår.
Jag brukar nästan alltid använda aussies schampo och balsam, alla är i princip hur grymma som helst och luktar dessutom mums! deras hårinpackning är grym! och finnas att köpa i kicks affärer.
Annars använder jag mig utav ett märke som heter artego och som finns att köpa hos frissan. brukar använda en som heter slinding smooth som mottverka frissigt hår, den använder jag varje dag efter jag har duschat. och några gånger i veckan använder jag deras hårinpackning dream repair som luktar godis och gör sussen för håret. hoppas du är nöjd med svaret =)2 kommentarer:

michaela sa...

åhh superbra! skulle va kul och visa allt smink som du använder också och hur du sminkar dig?:D läser jämt din blogg men lite tråkigt att du inte har bloggat så mke de senaste månaderna:/

Linnea Ahlberg sa...

Åh va glad jag blir, ska blir skärpning med uppdateringen :) ska absolut försöka fixa ett smink inlägg :)